vrijdag, juli 16

Wees slim: schrijf over

Goed, als jullie het hebben opgemerkt: Ik heb veel geschreven over de wageningse methode en hoe het er allemaal uitziet, wat belangrijke opdrachten enz. Maar wat blijkt nou? Je kan gewoon de antwoorden van de wageningse methode site overschrijven! Dat vind ik wel een beetje erg belachelijk!!! Of ze weten dus blijkbaar niet dat leerlingen die met deze methode werken (zoals ik) het gewoon kunnen overschrijven of ze willen er voor zorgen dat hun website meer bezocht wordt. Het is geen goede zaak, want als je het gewoon overschrijft (ja geef toe, is altijd makkelijker ;) leer je er eigenlijk niks van (dat is gewoon de hele waarheid). Ik heb het zelf eens een keertje geprobeerd en toen haalde ik nog maar net een voldoende (5,5). Dus voor mensen die een goed cijfer willen staan en het echt willen snappen:
→ Doe het niet!Voor mensen die het geen reet uitmaakt, wiskunde stom vinden en al blij zijn als ze net een voldoende halen:→ Doe het wel!Een moeilijke kwestie dus... het is je eigen keuze.
Maar wel een handigheidje: als je het wel snapt, maar je zit met een som die je echt 'niet' snapt en je wilt weten hoe die berekent wordt, dan zou ik het wel doen ;)

Geen opmerkingen: